Parteneri

Parteneri

Avand in vedere complexitatea produselor noastre, suntem bucurosi sa prezentam colaboratorii nostri permanenti care au ajutat si ajuta la dezvoltarea produselor noastre:

1. SC Dynopower SRL Iasi, www.dynopower.ro specializata in programare PIC si nu numai si in masurarea puterii autoturismelor si in tunning auto.
2. SC Gradient SRL Iasi, www.gradient.ro , specializata in carcase din tabla, pentru electronica si tablouri electrice si inscriptionare de masti pentru electronica si tablouri electrice.
3. SC Pixelart SRL Vaslui, specializata in material e promotionale.
4. SC Electra Iasi, http://www.pcb-electra.ro specializata in realizare circuitelor imprimate de mare calitate.

Mentionam ca o parte din firmele care importa produse similare din Elvetia sau SUA au luat legatura cu noi pentru a colabora. In aceste conditii, rugam toate firmele din domeniu, persoanele fizice, service-uri, magazine de piese auto, sa ne contacteze pentru a discuta despre colaborare.
In situatia in care exista firme sau persone care doresc sa investeasca, trebuie sa mentionez ca vom accepta colaborari pentru dezvoltarea mai rapida a afacerii.

Avand in vedere ca piesele mecanice necesare realizarii produselor noastre au nevoie de prelucrari de precizie (strunjiri, frezari, gauriri), rugam firmele care au masini unelte de precizie (strunguri cu comanda numerica, centre de prelucrare…) si doresc colaborare, sa ne contacteze pentru a discuta amanuntele legate de o astfel de colaborare.